Årsmöte för Klimataktion Sverige

Jorge | | Kalendarium


Start: 2009-04-26 10:00
Slut: 2009-04-26 10:00

Välkomna på årsmöte för Klimataktion Sverige

Klimataktion Årsmöte 2009 Affisch

Tid: 10.00 Söndag 26 april
Plats: Södra Latins Aula, Skaraborgsgatan 14, Stockholm

Nu är dags för Klimataktion att ha årsmöte på riksnivå. Lördagen blir det en spännande kurs och på söndagen själva det formella mötet. Det blir helt enkelt en helg späckad med diskussioner och viktiga beslut och vi hoppas att så många som möjligt vill delta. Det går bra att bara delta på söndagens årsmöte såklart. Bifogat i detta utskick finns en dagordning, styrelsens förslag på verksamhetsplan, styrelsens förslag till stadgeändringar (2 stycken) samt styrelsens förslag på uttalanden (3 stycken): positionering inför Köpenhamn, GDR och antiklimatskeptikeruttalande där de två första är politiska ställningstaganden och det senare mer av ett medialt uttalande. Plattformen föreslår vi står kvar i dagens skick.