Ännu ett nazistiskt vansinnesdåd

Jorge | | Bloggat


Nittonåringen höll fast den yngre pojkens arm och frätte in i ett hakkors med hjälp av 96-procentig svavelsyra. (…)Nittonåringen medger att han försett pojken med svavelsyra och hållit i hans arm, men hävdar att pojken själv ristade in hakkorset. Enligt tidningen omfattar åtalet också misshandel av en annan pojke, olaga hot mot en annan pojke och förberedelse till allmänfarlig ödeläggelse. I hans bostad fann polisen flaskor med svavelsyra, saltsyra och vätesuperoxid samt silvertejp och stubintråd.”

Vi nås av rapporter att ännu en ung man misshandlats av nazister. Förmodligen har pojken själv haft nazistiska eller främlingsfientliga sympatier eftersom han umgåtts med nazisterna. Kanske är han bara en bror till någon i dessa kretsarna, vi vet inte. Klart är iaf att som förälder ska man vara jävligt vaksam på om ens egna eller ens barns kompisar visar tecken på att dras till dessa miljöer. Det är gäng som nästan alltid har det gemensamma att de känner desperation och försöker få ut denna genom vapen och våld. Hatbrotten har ökat i Skåne. Det är inte konstigt när välfärden rustas ned och samhället splittras upp. Det är lättare att rikta sin ilska mot svaga än mot de som styr och bestämmer. Detta är också anledningen till Sverigedemokraternas framsteg. De fiskar i mörka vatten och lever på rädsla och okunnighet. Var goda och lyssna på denna korta utläggning:

Så här skrev vi inför 30:e november i Lund förra året. Enighet mot hatet:

Så varför bry sig? Borde inte vi socialister behandla dessa hatiska och desillusionerade människor med snällhet? Prata med dom? Få dom att förstå att de förstör för sig själva och sin omgivning. Jo, egentligen. Om det nu inte vore så att deras engagemang föder ett våld som är ett hot som finns mot alla som de för tillfället har i skottgluggen. För när de här människorna dyker upp på stan i organiserad form som på 30:e november så gör dom inte det hipp som happ. Dom har en tanke bakom. Dom vill få med sig fler i sin destruktiva rörelse och det är en rörelse som har som mål att misshandla och förfölja folk som råkar ha fel hudfärg, är homosexuell eller tycker att det är helt okej att folk som flyr från krig ska få hjälp. Det är en rörelse med människor som – pga sin egen desperation och hat – slår mot allt och alla. Därför måste dom stoppas. Varje gång de går på stan så gör dom det för att misshandla, hata och förfölja. Det är därför de samlas i grupp. Det är därför de skyller allt på människor som är lika svaga och utsatta som sig själva. Människor på flykt, folk som försöker stå upp för sin sexuella läggning, eller sin medmänskliga inställning.