Kristendomens ”kärleksbudskap” visar sig vara fel – igen!

Jorge | | Bloggat


Alltså, jag blir så trött på religiösa. Vad ‘är det för fel på dem? Jag ser fram mot den dag då vi har ett klart och tydligt internationellt förbud mot, och strafföreläggande för religiösa som försöker lägga sig i politik genom att med den som grund försöka påverka oss andra.

Angie Jackson i Florida filmade när hon genomgick en hemabort med ett abortpiller för att avdramatisera abort och visa att det inte är så farligt. Hon lade sen ut filmen på youtube. Det tog inte lång tid innan den första religiösa galenpannan mordhotade henne.

Kristna fruktkakor har åter visat att deras “respekt för livet” som de påstår att deras religion grundas på slutar vid födseln! Efter det har inte många kristna någonsin tyckt att det varit fel att “leka Gud” och bestämma vem som ska leva och dö, historien är så full av exempel att jag inte ens behöver dra något, make your own favourite pick liksom.

Huggormsyngel, jag känner er icke” som snickarpôjken från Nasaret sägs ha sagt till sin tids fariséer. Nu är det dags att vi säger det till våra!

Angie the Anti-theist

Youtubeklippet