Olagligheter i Göteborgs porr- och krogvärld

Jorge | | Bloggat


Tre så kallade porrkungar eller före detta porrkungar i Göteborg och Värmland har åtalats och gripits för skattebrott och bokföringsbrott. Grov ekonomisk brottslighet. En av de misstänka männen har tidigare åtalats och dömts för brott i samband med den porrbutik han driver i Charlottenberg. Dessutom har han dömts för att ha agerat torped i samarbete med Naserligan i Göteborg. Att svarta pengar och olika former av fiffel förekommer i porrbranschen är väl ingenting som någon är förvånad över. En känd figur i Göteborgs klubbvärld, en 35-åring från Alingsås, har gripits för koppleri.

Den 35-årige mannen från Alingsås är tidigare dömd för fler våldtäkter, övergrepp mot unga flickor och kvinnor. Han är känd i krog- och klubbvärlden under öknamnet Peter Pimp.

Att brottslighet av olika slag är vanligt i porr, krog- och klubbvärlden är inget som förvånara mig. Skattebrott och svarta pengar lär väl vara det vanliga men även andra brott är säkerligen vanligare i dessa miljöer, speciellt de kring porrklubbarna och mindre noggräknade klubbar och restauranger. Det senare är ju uppenbart för annars hade ”Peter Pimps” verksamhet knappast kunnat pågå.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , , , ,

Share/Bookmark

 Digg  Facebook  StumbleUpon  Technorati  Deli.cio.us