Borglig sophög

Jorge | | Bloggat


Sverigedemokraterna vill framställa sig som ett nytt fräsch parti som vill röra om i grytan. Men nu när de har presenterat sin rikslista så avslöjas det tydligt att de bara är ytterligare ett borgligt parti. Hälften av rikslistan består av avhoppade moderater resten kommer från centern, folkpariet, kristdemokraterna, framstegspartiet och lokala missnöjespartier som Teljepartiet. De som har gått över till SD har givetvis inte bytt politisk uppfattning – utan de driver samma politik som tidigare men nu har de möjligheten att offentligt vädra sina rasistiska värderingar.om liknar ett jämlikare samhälle.
Välfärd, arbete åt alla, ett rättvist samhälle utan ekonomisk ojämlikhet kommer aldrig att den här sophögen att driva.
En röst på SD är en röst på moderaterna.
Henrik

NSK HD
blogg 1 2