ND on tour! Eller… bara otur?

Jorge | | BloggatOm ND var lite snällare i sin retorik skulle de kanske slippa verbala såna här överallt…


Nationaldemokraternas
skolturné går sämre och sämre verkar det som. Brännkyrka verkar ju inte direkt ha varit en hit.

Javisst, de ska ju också få säga sitt, men de får ju räkna med att bli ifrågasatta också. Om de tycker det är hemskt får de väl samla sina krafter och ifrågasätta när Vänsterpartiet eller KP är i skolorna.

Fantastiskt att se skolelever visa var skåpet ska stå (nu kommer de obligatoriska kommentarerna om att det vad AFA som var där…)!

Revolutionära Fronten om ND:s skolturné.

Kul att läsa deras egna påhitt om att “hundratals” ungdomar skulle ha velat ställa frågor till dem på Hulebäck=) Det enda hundratals ungdomar ville där var att slippa dem på sin skola. Men det går ju inte att skriva i kamprapporten…