Röda Malmö trappar ner

Jorge | | Bloggat


Med påsken i sikte…

… kommer Röda Malmö nu att dra ner på ambitionsnivån för bloggandet. Det blir kanske bara ett eller två inlägg per dag… eller vad jag nu känner jag för.

Jag har en del annat att hinna med den kommande veckan för att sen kunna ta semester under påskveckan. Livet består som bekant inte bara av bloggande och som jag brukar säga om allt slags engagemang – det måste gå i vågor.

Normalt skriver jag två gånger om dagen. En gång på morgonen före jobbet och en gång på eftermiddagen när jag kommit hem. Det blir 3-5 inlägg dagligen när bloggen är som mest uppe i varv.

Vill du bevaka min blogg regelbundet så ska du alltså gå in två gånger om dagen. Om du vill ha färska kommentarer kring nyheter och politik från ett vänsterperspektiv. Om du brukar besöka Röda Malmö så föreslår jag att du lägger den bland favoriterna och besöker regelbundet.