Får man häda Karl Marx?

Jorge | | Bloggat


Slipa yxorna marxister !

.

Nu får det vara nog. Vår ideologiske Fader har skändats och hädats å det grövsta i media. Personer utan moral och heder tar sig, i det fria ordets namn, rätten att i bilder och handteckningar framställa Karl Marx som Tomten eller som arbetarmördaren Stalin.  Hans marxistiska lärjungar målas ut som blodiga våldtäktsmän.

.

Att de bara vågar. Karl Marx som Tomte.

Det är outhärdligt. Varje rättrogen marxist måste stå upp och kräva respekt för vår lärofader och hans lärjungar Vladimir Iljich Lenin och Leon Trotsky.

Vi kan inte stillasittande se på när illviljan målar ut Marx som Tomten, denna hedniska figur uppstigen ur obildningens mörker. Vi kan inte tillåta att en omdömeslös provokatör sätter en stalinmustasch på Karl Marx. Hädelsen kan bara jämföras med att sätta hitlermustasch på Gud.

.

Gränslöst hädande. Marx som Stalin.

Inget är tydligen heligt. Provokationerna har inga gränser längre när en av Marxs främsta lärjunge Leon Trotsky framställs som en blodtörstig jude.

.

Den blodtörstige juden Trotsky bevaka sina offers kranier.

Vi kräver av det svenska rättsväsendet att det sätts stopp för hädandet av vår ideologiske Fader och hans lärjungar. Vi kräver respekt för vår tro. Om riksdagen inget gör för att stoppa provokatörerna är det dags att slipa yxorna.

.

Kommunisten svartmålas som blodig våldtäktsman.

.

Media; DN1,SVD1,SVD2,Fokus,DN2,DN3,

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , ,