Ask gör vad hon måste

Jorge | | Bloggat


Det är bra att Beatrice Ask gör en pudel. Det var naturligtvis det enda som återstod att göra, hon hade inget annat val än att ta tillbaka sina ord. Men de har förmodligen ändå fyllt sin uppgift som en liten flört med de reaktionära högerströmningar som vill se mera av hårda tag och skampålar som lösningar.

Litet lästips: De lila kuverten har inget i ett rättssamhälle att göra. Justitieminister Beatrice Asks uttalande om att skicka varnande kuvert till misstänkta sexköpares familjer hör inte hemma i ett modernt rättssamhälle. Det skriver Roks ordförande Angela Beausang som nu uppmanar justitieministern att i stället för att riskera att oskyldiga människors liv slås i spillror använda sin energi åt att sprida den svenska sexköpslagstiftningen till Europa.

Flitiga Lisa, gästbloggare

Tidigare inlägg idag på Röda Malmö: