Lösning nära för mordet på Nancy Tavsan

Jorge | | Bloggat


En 22-åring som sitter häktad för grov misshandel och försök till grov våldtäkt på Molinsgatan är enligt GP och andra tidningar också misstänkt för mordet på Nancy Tavsan. Det har redan tidigare spekulerats om detta, men polisen har varit mycket förtegen kring hans eventuella inblandning i mordet på Nancy Tavsan i Hjällbo.

Den häktade 22-åringen är hemmahörande i Hjällbo och var kvällen då Nancy Tavsan mördades på samma fest som hon var. Han har också enligt uppgifter haft kontakt med henne på Facebook. Det grova våldtäktsförsöket på Molinsgatan har enligt media stora likheter med överfallet och mordet på Nancy Tavsan.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

Share/Bookmark

 Digg  Facebook  StumbleUpon  Technorati  Deli.cio.us