En blå balkong

Jorge | | Bloggat


Röda Malmö har en blå balkong

I varje fall början till en. Idag hände det mirakel. Jag satt en stund på Möllevångstorget, där handeln med frukt och grönt och blommor var i full gång, i det flödande solskenet. Temperaturen var uppåt femton grader i skuggan.
Denna kur gjorde underverk och det började spritta i benen på gubben. Jag köpte några blommor med hem och började röja på balkongen. Ja, nu ska vi inte överdriva – i ett hörn av balkongen är en korrektare beskrivning.
Vi får se om fortsättning följer. För att sätta lite press på mig själv lägger jag in kategorin My blue balcony.
Hur som helst, härligt med värmen så länge den varar. Baksidan är att nu börjar också pollensäsongen. Jag brukar inte märka så mycket av den, men det har varit stora halter i luften de senaste dagarna. Gjorde därför ett besök på apoteket också.

AB: ”Supervärme på fredag

Skånskan: Njut av vårvärmen – regn och kyla i helgen

Kb GP DN Intressant Bloggar om samhälle, vårtecken, vår, väder

Tidigare inlägg idag på Röda Malmö: