Årets gäspning…

Jorge | | Bloggat


Temalåt: Bränn den med Storsien

Okej. Ett gäng dårreligiösa hjon i Malaysia har fått för sig att bränna svenska flaggan och stå och leva om utanför Sveriges ambassad. Dessutom har de rest krav på att regeringen ska vidta åtgärder mot tidningarna som publicerat det dekadenta klottret som ska föreställa Muhammed som rondellhund.

Sorry guys, men det funkar inte riktigt så i Sverige. Ni kan hålla på och bränna tills luften blir svart, det kommer inte att hjälpa.

Det måste komma som en chock för er, det här: bränn på bara. Ingen bryr sig om flaggbränning här utom Jimmy och hans polare. Vi är till och med flera som tycker det ser riktigt mysigt ut även om vi såklart tycker att ni är ena riktiga skador.

Detta var årets
gäspning i svenska bilatterala situationer hittills…

Bränn den där trasan, släng den där trasan, låt den blågula pryda tippen eller brasan. Bränn den där trasan låt den förgasas i förgasarn… eller färga den röd och ta med den på stan