Ingen ansvarsfrihet för ansvarsfulla politiker

Jorge | | Bloggat


De politiker i SDN Linnéstaden och SDN Södra skärgården som uppenbart följt sina stadsdelars invånares vilja beviljades inte ansvarsfrihet av kommunfullmäktige i Göteborg (i SDN Linnéstaden var det bara ordföranden som inte beviljades ansvarasfrihet, ett i sig själv mycket märkligt förfarande måste jag nog säga).

Politiker som följer vad folket vill är väl i själva verket de ansvarsfulla i de här sammanhangen. De tänker ju på barnen och framtiden på ett konstruktivt sätt och vill undvika problem. Nog så ansvarsfullt.

De politiker som satt uppp regler som innebär ständiga besparingar och som beslutat om den ena privatiseringen efter den andra. De politikerna är, enligt mitt sätt att se det hela, de oansvariga.

Intressant?
Bloggat: Mullvaden,
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , ,

Share/Bookmark