Extremhögerpolitiker mördad i Sydafrika

Jorge | | Bloggat


 

Afrikaner Weerstandsbewegings flagga med triskelon i mitten.


Eugene Blanche
(!), grundare av extremhögerpartiet Afrikaner Weerstandsbeweging (Sydafrikanska nazister, ni vet, de som flaggade med triskelon som symbol. Triskelonflaggor har även synts i Sverige under nazistiska demonstrationer vid enstaka tillfällen) har hittats död på sin farm. Han misstänks ha slagits ihjäl av två arbetare på farmen.

Den illa gör, han illa får heter ju ordspråket. Afrikaner Weerstandsbeweging kämpade mot nedmonteringen av apartheidsystemet och jag har svårt att tänka mig att Eugene Blanche var så värst snäll mot sina arbetare. Till sist blir alltid kärlet fullt – och rinner över.Roligt att se att genbankens finest är samma avskum i Sydafrika som här. Det här är nassesvin från AWB.