Another one bites the dust!

Jorge | | Bloggat


Det äckliga svinet Eugène Terre’Blanche har gått och blivit dräpt. Klasshat och antifascism i härlig symbios. Typajävelen hade visst vägrat betala sina arbetare lön, och knegarna på hans ställe surnade till. Snubben var ledare för den rasistiska rörelsen AWB i Sydafrika och en av de mest hårdföra apartheid-förespråkarna. Själv hade han ihjäl en svart säkerhetsvakt och åkte dit för detta 1996, men på hans samvete fanns också en rad bombdåd. Inte för att vi är några anhängare av dödsstraff, men i vissa fall finns det mer förmildrande omständigheter än i andra. Hell seger på dig. Eller som vi säger i Skåne: Saaar vi!

OBS! Personen på bilden har inget med innehållet i artikeln att göra

Arbetarperspektiv: Extremhögerpolitiker mördad i Sydafrika
Åsa Linderborg: Bara arbetarrörelsen kan stoppa högerextremismen