Flygstopp igen

Jorge | | Bloggat


I alla fall i södra Sverige där alla flygplatser nu verkar vara stängda på grund av aska. Så här kommer det väl förmodligen att fortsätta så länge som Eyjafjallajökull har utbrott. Öppet luftrum, stängt luftrum, öppen flygplats, ständ flygplats. I all oändlighet känns det som. Fast förstås inte, nån gång så finn det ingen aska mer och vulkanutbrottet på Island har tagit slut.

Men i väntan på det så behövs en omställning av Europas transportsystem.

Att flygplatser i Sverige stänger samtidigt som det är öppet i andra närliggande länder tyder på att i Sverige gäller säkerheten främst, men kanske är det inte så överallt. Det känns ju betryggande samtidigt som det naturligtvis innebär vissa transport- och reseproblem.

Intressant?

Borgarmedia: GP1, 2, SVD1, 2, SDS1, 2, DN1, 2, VG,

 Digg  Facebook  StumbleUpon  Technorati  Deli.cio.us