Tack Tolerans Hässleholm!

Jorge | | Bloggat


Daniel Höglund, folkfrontens ordförande – en looser i Hässleholm

Den eviga sanningen att kamp lönar sig har visat sig stämma än en gång. Folkfronten som storsatsade på att försöka bygga upp sig i Hässleholm har insett att de har misslyckats. Med klistermärken, affischkampanjer och en demonstration i höstas har de försökt etablera sig här i stan. Men nu har de meddelat att de inte kommer att ställa upp i kommunvalet. Motståndet blev för stort. Tolerans Hässleholms aktiviteter, öppna möten, bortstädning av deras rasistiska affischer och klistermärken och manifestationer på torget har lyckats. Givetvis tillsammans med alla Hässleholmare som inte vill ha nazister på sina gator och torg. Bra jobbat Tolerans Hässleholm!

 Digg  Facebook  StumbleUpon  Technorati  Deli.cio.us