Socialistiska partiet i valet i Göteborg

Jorge | | Bloggat


I kommunvalet i Göteborg röstar man förstås på Socialistiska Partiet (SP). Av en rad anledningar. SP är ett okorrumperat parti som anser att politisk kamp inte bara ska bedrivas i parlament och riksdag utan också i vardagen, på gator och torg, i skolor och på arbetsplatser.

SP är inget parti som säger att vi löser saker åt er. SP är ett parti som säger att vi ska ge er förutsättningar så att ni kan lösa problemen själva. Vi är beredda att hjälpa er med det.

Vidare är partiet ett miljövänligt parti, ett ekosocialistiskt parti. Inget annat parti står egentligen för någon syntes av rött och grönt tänkande. De så kallade rödgröna är nämligen varken gröna eller röda. Trots det så är det bästa att rösta på vänsterpartiet i riksdagen och i regionen. I Stockholm kryssar ni förstås Dror Feiler. Att ha alliansen kvar i 4 år till innebär stora problem för fattiga och för arbetare.

Finns ingen valsedel för SP i din vallokal tar du en blank vit valsedel och skriver dit namnet på partiet, Socialistiska Partiet.

Intressant?
Bloggat: Kildén & Åsman,
Borgarmedia: GP1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, SVD1, 2, 3, 4, 5, DN1, 2, 3, 4, 5, 6, 7,
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

Share/Bookmark

 Digg  Facebook  StumbleUpon  Technorati  Deli.cio.us