Rösta!

Jorge | | Bloggat


Både Ruab och Gallup visade en knapp ja-seger den 14 september 2003. Dagen efter vann nejsidan EMU-omröstningen med 56% mot 41%. Det är på valdagen det avgörs, inte över opinionsinstitutens telefonlinor.

Rösta idag. Rösta på Vänsterpartiet i riskdagsvalet och Socialistiska Partiet i Kommunvalet i Göteborg, Köping, Hässleholm, Likdöping och Eskilstuna, eller om du inte kan det, rösta på Socialdemokraterna eller Miljöpartiet riskdagen och nåt annat litet vänsterparti i kommunvalet. Rösta för jobb, välfärd, jämställdhet och klimat. Rösta för att vi ska slippa fyra år till med en omänsklig sjukförsäkring, nedskärningar och privatiseringar av vår välfärd.

I vallokalen behöver du inte röstkortet. Vet du inte vilken vallokal du tillhör kan du ringa 020-825 825.Är du på annan ort? Det finns 870 röstningslokaler för förtidsröstning som är öppna på valdagen, minst en i varje kommun. …OCH: Om du förtidsröstat men vill ändra dig är det bara att gå till vallokalen och lägga en ny röst, så ogillas den förra.

Om du förtidsröstat men vill ändra dig är det bara att gå till vallokalen och lägga en ny röst, så ogillas den förra.

Intressant?
Borgarmedia: GP1, 2, SVD1, 2, 3, DN1, 2, GT1, 2, AB1, 2, 3, 4, 5,
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

Share/Bookmark

 Digg  Facebook  StumbleUpon  Technorati  Deli.cio.us