Brinnande bil i gatukorsning

Jorge | | Bloggat


På väg hem från ett möte passerade jag en totalt utbrunnen bil i gatukorsningen Sprängkullsgatan och Vasagatan. Det var fullt med poliser och två brandbilar på plats. Orsaken till branden var och är okänd,men spekulationerna bland de kringstående människorna var flera. Eftersom vi är i Göteborg spekulerades det förstås om gangsterattentat och bomber.

Men den troliga orsaken var väl nåt fel med bilen antar jag. Det är ju det vanliga vid bilbränder, även om anlagda bilbränder inte har varit något helt okänt i Göteborg det senaste året. Men mitt i en gatukorsning brukar sådant knappast hända.

Bilbranden medförde avstängning av Sprängkullsgatan och delar av korsningen mot Vasagatan med långa bilköer och trafikstörningar som följd. Både på Över Husargatan, Vasagatan, Sprängkullsgatan och i Allén. Bilen stod inte på nån hållplats vid Handelshögskolan (det finns ingen sådan på Vasagatan och inte heller någon sådan på Sprängkullsgatan) som GP uppger, utan vid trafikljuset för att svänga vänster mitt i korsningen.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

Share/Bookmark

 Digg  Facebook  StumbleUpon  Technorati  Deli.cio.us