Gaza: Skurkstaten Israel fortsätter mörda

Israels vedervärdiga bombningar av Gaza har fortsatt mot ett mycket stort antal mål under natten. Antalet döda är nu ca 150 och över tusen har skadats. Många är kvinnor och barn. De israeliska företrädarnas prat om vapenvila var bara munväder.

Våra hjärtan blöder för alla civila”, uttalade Hillary Clinton men kunde inte undvika att hennes blodbesudlade huggtänder lyste fram. Det är USA som står bakom och backar upp den israeliska mördarmaskinen.

Israel inte bara uppför sig som en skurkstat, Israel är en skurkstat och har så varit från första början. Israel bildades genom folkfördrivning och terror mot den palestinska civilbefolkningen. Massakrer, våldtäkter och ockupation. Murar och illegala bosättningar. Över sextio år av övergrepp mot det palestinska folket.

Talet om att Israel ”försvarar sig” är löjeväckande. Det handlar om ett groteskt övervåld. Hur kan för övrigt en ockupant tala om ”försvar”? Kalla det vad som helst, men försvar är det inte fråga om. Det är palestinierna som försvarar sitt land.

Israel måste stoppa blockaden mot Gaza. Måste upphäva ockupationen. Utrymma olagliga bosättningar. Låta de fördrivna komma tillbaka till sitt land. Ersätta palestinierna för de hemska övergreppen. Israel måste bli ett normalt land med samma rättigheter för alla, oavsett etnisk bakgrund och religion.

http://rodamalmo.blogspot.se/2012/11/gaza-skurkstaten-israel-fortsatter-morda.html

 

Lämna ett svar