Inga nazister på våra gator!

Sverigedemokraterna försöker att bli ett accepterat inslag i vår vardag. Senaste valet gav 5,7 procent av väljarna sitt stöd åt en öppet rasistisk politik. För nazister var detta en viktig signal, ett klartecken. Att de är accepterade och kan visa upp sin hatideologi på gatorna igen. Nu tänker de hålla Nordens största nazistiska marsch mitt i centrala Stockholm, mitt i julhandeln. Just när hela världens media är i Stockholm, mitt under Nobelfesten. De vill sända ut en tydlig bild från Sverige, att det här är intoleransens land.

Vi, de 94 procenten som vänder oss mot rasism, uppmanar till protester. Precis som vi gick ut på torgen när Sverigedemokraterna röstades in i riksdagen går vi nu ut på gatorna när nazister ska marschera. De fick aldrig vår röst och de kommer inte få vår stad. Vi är 94 procent, en överväldigande majoritet som står för ett öppet och tolerant samhälle, och så länge vi finns på gatorna kommer inte högerextremister att kunna skapa ett rädslans och intoleransens klimat i vår stad – inte ens när högervindar blåser kallt.

Vår mångfald är vår styrka. Kom på demonstration i Kungsträdgården vid Karl XII statyn den 10 december klockan 12.00. Tillsammans håller vi nazisterna borta från våra gator!

Facebook

Hemsida