Kulturafton Syrien

644700_432439476841195_675230260_nÅrsta Folkets Hus, 15/3, kl. 19.00

Insamling till Syriens flyktingar • Musik, konst, dans, film, poesi • Mat och dryck

Förhandsanmälan här eller via mail till kulturafton.syrien@gmail.com

Den ideella Föreningen Syrien Sverige inbjuder till en kulturafton där alla intäkter från försäljningen går direkt till behövande flyktingar inom Syrien, via de lokala koordinationskommittérnas (LCC) nätverk. Den som vill kan även donera pengar direkt till plusgiro 66 35 97-3.

Föreningen har till syfte att sprida kunskap om läget i Syrien, inklusive bakgrunden till dagens situation. Den är religiöst och partipolitiskt obunden, men står på det folkliga upprorets sida mot Assad. Den 15 mars är tvåårsdagen av inledningen på de protester som slagits ned så brutalt.

Vi tackar varmt Årsta Folkets Hus för samarbetet.

Programmet innehåller musik (Fred Lane och Victor Estby + Brittakåren+oud-spel), poesi (Faraj Bayrakdar och Ghayath Almadhoun, svensk uppläsare John Swedenmark), konst och konsthantverk (Zaria Zaradasht och Ali Farzat), dans och film. Vi serverar även mat och dryck. Inträde 50:–

Till Årsta torg tar man sig med buss 160 eller 164 från Gullmarsplan.