Malmö: Debatt om Libyen

Onsdag 13 april kl 18-21 Tryckeriet, Rolfsgatan 7b, Malmö

Inbjudna gäster till diskussionen är Aron Etzler, chefredaktör för Flamman och Andreas Malm, författare. Frågan om Libyen och hur vi ska visa solidaritet med upproret och bekämpa diktatorn Ghadaffi splittrar vänstern. Vänsterpartiet Malmö vill initiera en breda diskussion där vi bjudit in två sidor av den pågående debatten för att inleda diskussionen. Aron Etzler har bland annat skrivit en ledare på temat Alla har glömt alternativen. Andreas Malm å sin sida har skrivit följande debattartikel Försvara Libyens folk med svenska Jas-plan.

Vi öppnar dörrarna till Tryckeriet klockan 18.00 där man kan förse sig med fika till låga priser och diskussionen startar 18.30. Mycket välkomna!

Arrangör: Vänsterpartiet Malmö