Trygghet för alla – Inga nazister i Kortedala!

Göteborg 6 april kl. 12.30

Trygghet för alla – Inga nazister i Kortedala!

Bakgrund: För snart två veckor sedan blev en 61-årig man misshandlad på Kortedala Torg av flera ungdomar. Mannen fick livshotande skador och vårdas nu på sjukhus. Sex av pojkarna är nu anhållna för försök till mord. Det fanns flera vittnen till händelsen som skedde mitt på dagen.

Eftersom de anhållna inte är några blonda blåögda ungdomar har nationaldemokraterna (ND) tagit tillfället i akt att sprida sin hat propaganda genom att försöka anordna ett torgmöte på lördag, en manifestation med ett budskap vars syfte är att splittra alla oss som vill leva tillsammans i ett tryggt samhälle.

Nationaldemokraterna är ett litet livlöst parti som knappt har några medlemmar i Göteborg, länk till deras hemsida:
http://www.nd.se/artiklar/2012/03/nd-anordnar-torgmoete-i-kortedala.aspx

Vi vet att problem i samhället inte beror på att människor har olika religion eller olika bakgrund och vi kommer inte låta nationaldemokraterna ha sitt torgmöte ifred utan störa dom och visa att de inte är välkomna att vistas i solen.

Bjud in alla du känner – För ett tryggt Kortedala – för alla!

//Nazifritt Kortedala.

Kortedala Torg, framför Folkets Hus/Biblioteket.