1 maj: Kapitalism? Nej tack!

1 maj med Socialistiska Partiet

(Uppdateras)

Malmö
SP demonstrerar i en egen kolonn i Vänsterpartiets tåg. Samling Möllevångstorget 11.00.

Göteborg
Kom och lyssna på Socialistiska Partiets svar på kapitalismens kris under arbetarrörelsens högtidsdag 1 maj. I samarbete med ORWI. Tal av Anders Karlsson/SP, ORWI med flera. Välkommen! Järntorget 12.00.

Stockholm
SP demonstrerar i vänstertåget från Medborgarplatsen, samling 12.00, avmarsch 13.00.
I år står stödet för Syriens folk i dess kamp mot diktaturen i centrum. Kampanjen ”Välfärd utan vinst” som SP-Stockholm deltar i kommer att bära fram en banderoll och hålla en appell under samlingen på Medborgarplatsen. Välkommen till ett första maj som visar borgarna vad vi går för!

Umeå
Enad vänster tågar under parollen För socialism – mot högerpolitik. Samling kl 13:00 på Mimerskolans bollplan.

Sundsvall
Arrangörerna Sundsvalls socialistförening, Vänsterpartiet, Ung vänster, Rättvisepartiet socialisterna och Socialistiska Partiet tågar under parollen ”Sundsvall är inte till salu!”. Storgatan 1 kl. 13.15.

Eskilstuna
Första maj för alla – Inga nazister i Eskilstuna!
Den första maj kommer nazisterna från Svenskarnas Parti och Förbundet Nationell Ungdom för att demonstrera för ”Svenska jobb åt svenska arbetare”. Nazisterna reser från hela landet till Eskilstuna för att sprida sina lögner men här möter lögnerna motstånd!
Vi samlas på Fristadstorget klockan 14:00 för att stoppa nazisternas hatmarch! Ta med alla dina vänner och visa nazisterna vad Eskilstuna tycker om deras idéer, tillsammans är vi starka!

Vänsterpartiet samlas på Fristadstorget 11.00 för traditionsenligt 1 maj-firande.