Göteborg: Stoppa fascisterna i SDL

Den 14 juli är det meningen att Swedish Defence League skall genomföra en antimuslimsk demonstration i Göteborg. Mobiliseringen till motdemon är i full gång!

-Vi har verkligen lyckats att samla ett brett motstånd, allt från politiska organisationer till kyrkor och muslimska föreningar, säger Masoud Vatankhah från organisationskommittén. Gensvaret från enskilda har också varit mycket stort. Jag vågar lova att det kommer att bli en bra demonstration med mycket folk.
Vår manifestation kommer att vara ickekonfrontativ. Det kommer att bli tal och musik, alla skall känna sig trygga. Demonstranter i alla åldrar är välkomna att vara med, man skall kunna ta med sig barnvagnar för att demonstrera mot nazisterna! De skall veta att de inte är välkomna.
SDL är en fascistisk organisation med English Defence League som förebild. De samlar huliganer och slagskämpar som gärna går in i invandrarområden för att misshandla och vandalisera. Vi vill verkligen inte att de skall få fotfäste här i Göteborg, avslutar Masoud Vatankhah.

sdl GBG

Facebook: Mot Fascisterna i SDL!