RÖTT SOMMARFORUM 2016

rött sommarforum 2016 AFFISCH

Välkommen till Socialistiska Partiets sommarläger 3-6 juni

Du anländer på fredagen 3 juni. Därefter följer två späckade spännande dagar. Avresa måndagen den 6 juni. (Som är någon sorts helgdag så du behöver inte använda semesterdagar eller ta ledigt!).

Vi rivstartar med Vänsterpartiets ordförande Jonas Sjöstedt som tillsammans med socialisten och historikern Kjell Östberg ska tala om läget i Sverige.

Vi fortsätter med att Emma Lundström från veckotidningen Internationalen och den pensionerade bilarbetaren från Detroit Dianne Feeley informerar oss om Bernie Sanderskampanjens effekter och betydelse.

Vi får höra forskaren Andreas Malm tala om klimatkrisen och om detta kommer också Lars Henriksson, bilarbetare från Göteborg, att samtala med Rikard Warlenius från Vänsterpartiet.

Paula Mulinari från Vänsterpartiet kommer att tala om flyktingsituationen och rasism.

Martin Fahlgren från Marxistarkiv.se kommer att samtala med historikern och socialisten Håkan Blomqvist om Syrien.

Och du och alla andra får naturligtvis om ni vill göra inlägg eller ställa frågor under diskussionsstunderna efter inledningarna.

Var hålls då vårt Sommarläger? Svar: På Borghamns Vandrarhem beläget vid Vätterns strand nära Vadstena. Vandrarhemmet har bland annat varit militärförläggning. Du bor i ordentliga rum. Vi äter gemensam lagad mat 4 gånger (lördag och söndag lunch och kvällsmat). Dessa måltider betalas direkt till Vandrarhemmet på plats. Pris för alla måltider 410 kronor.

Du anmäler dej till lägret genom att maila till sommarforum2016@mail.com

I mailet talar du om hur många ni är, vilken adress ni har och telefonnummer och din mailadress. Skriv om det finns barn med i gruppen och om ni skulle önska barntillsyn under föreläsningarna. Blir det ett uttalat behov av detta kommer vi att ordna det.
Skriv om ni vill ta med hund. Det finns tre rum med hundtillstånd.
Meddela färdsätt. Bil, tåg, buss, helikopter, ubåt etc?
Rummen då? Det finns olika varianter. Skriv om ni vill bo i enrum, dubbelrum eller flerbäddsrum.

Enrum kostar 290 kronor natten, dubbelrum kostar 225 kronor per individ och natt. Och flerbäddsrummen kostar 195 kronor per individ och natt.

Rumskostnaden betalas direkt till vandrarhemmet på plats. Meddela i ert anmälningsmail om ni gärna vill ha markplan.

Det finns enkla kök i korridorerna i anslutning till rummen. Där kan man laga mat för fredagen och frukost för avresedagen. Om ni hellre skulle vilja köpa måltid av vandrarhemmet dessa dagar, meddela det i mailet. Blir det många som vill det kan vi diskutera detta med vandrarhemmet.

Ni betalar i lägeravgiften 400 kronor per individ till socialistiska partiet
PG 67 81 68-6

Under 17 år ingen anmälningsavgift.

Vägbeskrivning skickas till dej när du anmält dej.