Röd vecka för Internationalen

Röd vecka för veckotidningen Internationalen

I september är det val, och under valkampanjen ska vi bidra till att Sverige slipper den människofientliga klasspolitik som blir ett faktum om de blåbruna får makten. Samtidigt är vi ingen megafon åt något riksdagsparti. Vi är ekosocialister, och lovar att kritiskt granska både gröna och röda utspel. För vad är en röd-grön regering värd om den inte levererar förbättringar för landets arbetare, pensionärer och unga? Klimat och klassorättvisor står i fokus, och därför också alla de som tar kampen för en rättvis- och hållbar framtid. Inte bara här i Sverige, utan på hela vår planet.

Under valrörelsen vecka 36 kommer Internationalen spridas i en stor upplaga över hela landet. Alltifrån torgmöten, V-aktiviteter, bokbord och hushåll. Vi tycker nämligen många fler borde få chansen att läsa och prenumerera på en hungrig socialistisk tidning som vill växa ännu mer.

Vill även du hjälpa till att sprida Internationalens röda röst under vecka 36 är du välkommen att beställa en gratis upplaga från magnus@socialistiskpolitik.se (senast vecka 34).

Tack på förhand!