Keep on rockin ’in the free world!

Keep on rockin ’in the free world!

Året 2022 var på många sätt veckotidningen Internationalens år. Hastigt nygjorda regler från mediestödsnämnden gjorde att få verkligen trodde att vi skulle klara presstödet för 2022. Men det gjorde vi med besked! Mest tack vare våra fantastiska solidariska läsare som såg till att Internationalen nådde många nya läsare som började prenumerera på tidningen. Och många medlemmar i SP som såg till att tidningen spreds i stora upplagor under de röda fanorna på 1 maj och under valrörelsens slutspurt samt under otaliga bokbord vid exempelvis Socialistiskt Forum, Eftervassamlingen och Marx22 i Stockholm. Och alla de personer som har skänkt mycket pengar till oss så vi kunde annonsera i olika vänstertidningar så fler intresserade fick en chans att upptäcka oss.

Men vi nöjer oss förstås inte med det. Under 2023 skall vi öka ännu mera. Behoven av röda motkrafter är större än på mycket länge. Troligtvis mer än någonsin i modern tid. Vår nyss avlidne kamrat Göte Kildén uttryckte det så här innan han tragiskt gick bort för några veckor sedan: ”Det blir ett år då den verkligen behövs. I det nya politiska landskap vi redan kan skönja tydligt, kan nya sociala och politiska breda rörelser få en verklig fart. En situation vilken kan bli idealisk för vår spridning av Internationalen samt arbetet med att stärka såväl Socialistisk Politik som Vänsterpartiet!”.

Vi ber er kära läsare om en sista sak innan 2022 blir 2023 (så lovar vi att tjata lite mindre om sådana här saker nästa år, vi fattar att ni börjar tröttna…). Ni kan hjälpa oss med följande fem saker för att stärka Sveriges bästa veckotidning ännu mer:

Tipsa en vän om en prenumeration på Internationalen
https://internationalen.se/prenumerera/
Bli kommissionär för Internationalen
Kontakta info@socialistiskpolitik.se så får du veta mer
Besök ditt lokala bibliotek och fråga om de kan prenumerera på Internationalen
Skänk ett ekonomiskt bidrag till vår stödfond (snart har 300.000 kr kommit in under året)
PG 67 82 72 – 6, Swish 123 539 30 53
Beställ gratis våra nya klistermärken och sätt upp på din hemort
Kontakta info@socialistiskpolitik.se

Om vi hjälps åt nu på slutet av året så kan vi tillsammans snart nosa på 2500-strecket i upplaga. Keep on rockin och tack på förhand! Och en riktig god röd jul önskar vi till alla Internationalens läsare!