Feministiskt Forum 2011

ÄNTLIGEN!
Feministiskt Forum Malmö, 12-13 november 2011

Den 12-13 november 2011 bjuder vi in till ett Feministiskt Forum i Malmö på Sofielund Folkets hus och Tryckeriet. Viljan är att skapa en mötesplats för Malmös feminister och att stärka stadens feministiska rörelse.

Det finns en stor mångfald bland de grupper och personer som arbetar feministiskt i Malmö. Denna mångfald vill vi belysa – samt skapa en plats för oss alla att mötas. Genom utbyte av kunskap, erfarenheter och olika perspektiv peppar vi varandra och håller den feministiska rörelsen levande.

Om du arbetar feministiskt, brinner för feministiska frågor eller är nyfiken och vill veta mer – kom och inspirera och bli inspirerad!

Kom och lyssna på intressanta föredrag! Kom och delta i samtal! Kom och lägg en pärlplatta! Kom och lär dig feministiskt självförsvar! Kom och se en film! Kom och häng! Pysselrum finns, för både barn och vuxna!

Vår förhoppning är att forumet ska fortsätta att växa och bli en självklar feministisk mötesplats och ett ständigt återkommande arrangemang i vår stad.

PROGRAMMET  finns under rubriken PROGRAM FEMINISTISKT FORUM

Feministiskt Forum
12-13 november 2011
Sofielund Folkets hus & Tryckeriet (Rolfsgatan16 resp 7)
Gratis! Alla är välkomna!

Arr. Malmös Feministiska Nätverk

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *