Stöd veckotidningen Internationalen

Nytt år nya tag!

Så lägger vi 2022 till handlingarna. Internationalen har tänkt överleva även under 2023, och förhoppningsvis många år till. Men för att klara oss behöver vi er hjälp kamrater. Vi startar årets insamling med att redovisa de 3817 kronor som kommit in på stödkontot under jul- och nyårshelgerna.
Januari beskrivs ofta som ”årets fattigaste månad.” Någonting som många av er säkert kan känna igen sig i eftersom det allt som oftast brukar vara ganska mycket utgifter runt jul och nyår. Det här leder till att ekonomin under årets första månad kan bli krånglig att få ihop.

Vi tackar för bidragen och hoppas att vi även under den fattiga månaden kan få en slant från er trogna läsare. Varje krona gör skillnad!

Supporta Intis!
PG 67 82 72 – 6 SWISH: 1 23 539 30 53
Årets resultat hittills är 3817:-