Solidaritet med Hugo Blanco

Den ständige revolutionären Hugo Blanco behöver vår hjälp nu! Så här skriver hans dotter Carmen Blanco Valer:

Sedan i torsdags har min pappa mått mycket dåligt och inte orkat äta. I tisdags tog jag honom till Akademiska sjukhuset och sedan dess är han inlagd för analyser och observation, jag har varit så gott som hela tiden med honom och nu fått även stöd av min syster. Då han inte är en svensk medborgare har han inte rätt till gratis sjukvård. Därför kommer hans sjukvårdskostnader att bli enorma. Bara som exempel kan skiktröntgen som han genomgick mellan 20-30 000:-, och varje natt på sjukhuset kostar 17 000:-, bortsett alla dropp, labbprover och annat. Därför har mina bröder som stöttar oss på avstånd skapat denna insamling som även jag står bakom.
Han lärde mig att 𝐬𝐚𝐦𝐚𝐫𝐛𝐞𝐭𝐞 𝐨𝐜𝐡 𝐬𝐨𝐥𝐢𝐝𝐚𝐫𝐢𝐭𝐞𝐭𝐞𝐧 är starkare än allt i världen. 💞💞💞💞💞💞💞💞
Därför vill jag nu mana till alla vänner och kamrater att solidarisera med oss för att kunna konfrontera dessa kostnader eller del av dessa.

Alla bidrag stora som små är välkomna❣️

Swisha 0738446443 (Carmen Blanco Valer).